Bygga hus steg för steg

Den här “bygga hus guiden” tar dig steg för steg igenom alla momenten när du ska bygga hus. Vi är med och hjälper dig genom hela husbyggarresan – från idé till inflyttning.

Bygga hus steg för steg 1
bygga hus steg för steg 2
bygga hus steg för steg 2
bygga hus steg för steg
bygga hus steg för steg
bygga hus steg för steg 6

Steg 1

Drömmar & ideér

Resan till ett nytt hus kan börja på olika sätt. Hos oss kan du rita ditt hus online och få prisindikation direkt. Du kan ha en egen skiss på din planrinting. Kanske har du listat ner alla dina önskemål på ett papper? Oavsett var du befinner dig i dina husdrömmar så hjälper vi dig i varje steg på vägen.

Du kan rita ditt hus fritt online med Planlösaren

AChoice tar valfrihet till helt nya nivåer. I Planlösaren finner du förutom tusentals möjliga planlösningar även många stilar på fasad, fönster och tak som du fritt kan kombinera. Släpp loss lekfullheten! Börja rita ditt hus i Planlösaren, ändra planritningen hur många gånger du vill, lägg till och ta bort rum, vänd och vrid på husdelar och zooma in och ut för nya perspektiv. Alla val ger dig en kostnadsuppskattning. Får du inte till din ritning exakt som du vill ha det så är det lugnt. Tillsammans med vår arkitekt sätter ni detaljerna så att du får ett hus som håller din budget och uppfyller dina drömmar och behov.

Egen skiss och lista med önskemål

Du har kanske kommit långt i din husbyggarresa och vet exakt hur du vill ha det. Har du en egenritad skiss som du skapat hemma vid köksbordet? Eller en lista på önskemål, behov och idéer? Inga problem! Vi kan börja där.

Färdig arkitektritning

Har en arkitekt redan ritat på ditt hus? Vi kan hjälpa dig att bygga huset i en trygg totalentreprenad. Låt vår arkitekt titta på ritningen för att säkerställa att det går att bygga i vårt system.

 

Gå vidare till nästa steg

Så går det till att bygga hus steg för steg

bygga hus steg för steg
bygga hus steg för steg 2
bygga hus steg för steg 2
bygga hus steg för steg
bygga hus steg för steg
bygga hus steg för steg

Redo att förverkliga
dina drömmar?