Stenhus Skåne

Vi bygger unika stenhus i Skåne. I samarbete med etablerade leverantörer levererar vi vackra stenhus till fasta priser. En trygg, snabb och glädjefylld resa till ditt drömhus.

Bygga stenhus Skåne

Stenhus är ett välisolerat och beständigt material vilket gör det till ett självklart val i Skåne och i väderutsatta lägen vid kusten, exempelvis på Österlen. Faktum är att hus byggda av sten kan stå emot väder och vind i generationer.

Stenhus är robusta och energieffektiva

Alla våra stenhus byggs murade vilket har stora fördelar då murade hus är energieffektiva och ger en behaglig inomhustemperatur året om. Stenväggarna gör att både värme och kyla kan magasineras och avges vid behov. Det betyder att du får det svalt och skönt på sommaren och behagligt varmt på vintern.

Hustillverkare Skåne

När du bygger ditt hus med oss är vi med dig hela vägen från idé till inflyttning. Vi samarbetar med noga utvalda entreprenörer i Skåne med flera decenniers kompetens inom branschen. Vi ser till att din husresa blir en glädjefylld upplevelse och hjälper dig med din husritning, bygglovshandlingar och alla frågor som rör din tomt. Du kan även ta hjälp av våra arkitekter för att färdigställa din ritning. Valfriheten är oändlig. Vårt mål är att bygga ett hus som matchar just dina behov och förväntningar.

Vill du veta mer om våra stenhus och byggprocesser? 

Fördelar att bygga hus med AChoice

 • Valfrihet i varje kvadratmeter
 • Arkitekt ingår i priset
 • En personlig kontakt hela vägen
 • Totalentreprenad ingår
 • Fast pris gäller och du slipper budgivning som när du ska köpa ett begagnat hus
 • I nybyggt hus slipper du oförutsedda utgifter som kan uppstå i begagnat hus
 • Byggt för att hålla i generationer
 • Nästintill underhållsfritt hus
 • Låga driftskostnader
 • Ingen fastighetsskatt de första 15 åren
 • Ett stenhus är ett sunt hus
 • Hållbara och miljövänliga material
 • Det är ett brandsäkert hem
 • Från 33-44 arbetsveckors byggtid
 • Du flyttar in i ett nytt, rent och fräscht hus

Valfrihet i varje kvadratmeter det ingår i våra nyckelfärdiga stenhus

Med AChoice begränsas du aldrig av några få, färdiga husmodeller. Du bestämmer allt och skapar ditt hem precis som du vill ha det. Våra arkitekter stöttar dig hela vägen så att du får ett hus som både matchar din budget och din dröm. Du kan börja rita ditt hus online i vår Planlösare, använda en färdig ritning eller börja rita på ett helt tomt blad. Vi hjälper dig att omvandla dina drömmar till ett inflyttningsklart hem.

Arkitektritade hus AChoice stenhus

Stenhus i Skåne

Bygg Online

Börja resan till ditt drömhus online

Med vårt digitala verktyg Planlösaren kan du rita ditt drömhus själv, ändra dig hur många gånger du vill och få prisindikation direkt. Börja rita idag!

Husmodeller inspiration AChoice stenhus

Inspiration till ditt nyckelfärdiga stenhus

Vi erbjuder inga färdiga lösninga utan hus unikt skapade med dig. Här kan du få inspiration och idéer till ditt nya hus.

En säker fasad

Stenhus med säker fasad

Ett stenhus från AChoice muras på plats sten för sten. Materialet är oorganiskt och bryts inte ner av naturen. Det drar inte heller till sig fukt eller mögel och kan inte skadas av röta.

Bygga stenhus AChoice

Fördelarna är många när du bygger stenhus

Ett av de viktigaste valen när man ska bygga nytt hus är vilket slags hus man ska bygga. Ett stenhus eller ett trähus. Här listar vi fördelarna med att bygga ett stenhus.

Såhär går det till att bygga hus med AChoice

Här kan du ta del av hur processen att bygga hus går till och vad du ska tänka på. Steg för steg, från idé till inflyttningsklart hus.

Redo att förverkliga
din husdröm?

Skicka in en intresseanmälan för att få mer information om våra stenhus och byggprojekt.