Vi är husleverantören som bygger stenhus med modern teknik och beprövade metoder. Det är det enda som är hugget i sten. Resten bestämmer du.

Ronny Andersson, grundare

Modern stenhus leverantör med decenniers kompetens

AChoice är husleverantören för dig som vill designa ditt eget hem samtidigt som du vill ha trygghet i byggandet, kontroll på dina kostnader och ett problemfritt boende. Vi är den moderna stenhus leverantören med decenniers kompetens inom byggteknik och arkitektur på forskarnivå. Våra hus byggs med dokumenterat beprövade lösningar som ger dig oändliga möjligheter och ett nästintill underhållsfritt hus. Vi erbjuder dig flexibilitet och valfrihet i varje kvadratmeter men framför allt trygghet.

Stenhus leverantör som driver den digitala utvecklingen

Vi skapar och utvecklar digitala och patentskyddade processer som är unika inom småhussektorn. Ett av dem är Planlösaren©, vårt digitala byggverktyg online, som är skapat för att du i lugn och ro ska kunna sitta hemma och provbygga ditt hus, ta bort, prova igen och samtidigt kunna se en prisindikation direkt på skärmen. I priset finns totalentreprenad inkluderat. Vår digitala struktur hjälper till att generera offerter och bygghandlingar vilket gör att vi inte behöver begränsa oss till att bygga två likadana hus – utan just de hus som våra kunder vill ha. Och vi stannar inte där – fler patentansökningar är under behandling.

Arkitektritade hus och helhjärtat engagemang

När du bygger hus med oss har du alltid en personlig kontakt du kan vända dig till. Kanske börjar din husresa i Planlösaren© eller med några anteckningar på ett papper. Oavsett var din resa börjar ingår alltid professionell rådgivning med SAR/MSA arkitekt så du kan skapa huset du drömmer om anpassat till din unika livsstil och budget. Tillsammans sitter ni i lugn och ro för att gå igenom önskemål och praktiska lösningar. Allt för att resan mot ditt drömhus ska bli så smidig och problemfri som möjligt. Vi är husleverantören som finns med dig längs hela vägen. 

För oss betyder gott samarbete och hög tillit allt

Vi är alltid transparenta med alla dina kostnader och ser till att ge dig ett korrekt prisförslag i varje steg, under hela processen. Vi hjälper dig med kostnadseffektiva lösningar, utan att någonsin tumma på kvaliteten. Med oss kan du vara trygg i att du får ett genuint engagemang, nytänk, hög estetik och hållbarhet. I varje steg, hela vägen.

Vi är stenhus leverantören som bygger ditt unika drömhus enligt beprövade byggmästarprinciper.

Vi arbetar med noga utvalda samarbetspartners

I ett nära samspel med utvalda partners ser vi till att du får en trygg och smidig husbyggarresa från idé till inflyttning. Gemensamt har vi många decenniers kompetens inom branschen – vi lyssnar och vägleder dig genom hela processen så att du får det hus du drömmer om. Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners.

Vill du också bli vår partner?

AChoice erbjuder nyckelfärdiga stenhus med valfrihet i varje kvadratmeter. Våra kunder kan bygga sitt eget hus digitalt med vårt specialutvecklade verktyg Planlösaren, designa huset med hjälp av arkitekt eller komma med en färdig ritning.

Tillsammans med erfarna och ledande leverantörer, arkitekter, byggare och projektörer, ger vi våra kunder den bästa möjliga upplevelsen vid sitt husköp. Idag bygger vi i Skåne och Södermanland men har ambitionen att utvecklas vidare. Låter vårt koncept intressant?

Är du byggentreprenör, arkitekt eller projektutvecklare?

Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer. Fyll gärna i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.


PRESSKONTAKT

Håkan Liljegren

Håkan Liljegren
Vd

Tfn: 0708-24 70 85
Epost: hakan.liljegren@achoice.se

Kontakta oss


Redo att förverkliga
dina drömmar?