Johnson & Son Bygg utför allt från nybyggnation, stora renoveringar, om- och tillbyggnader, köksrenoveringar, byten av tak och fönster, våtrum- och bostadsanpassninar. Kort sagt det mesta inom bygg och entreprenad.

Vi vill vara det enda företaget för kunden! Vi skapar en helhetslösning i samarbete med målare, elektriker och rörmokare. Genom nära kontakt med andra byggföretag delar vi kunskaper vilket håller oss uppdaterade och i ständig utveckling. Johnson och Son Bygg är medlem i Byggföretagen. Vi är även GVK-auktoriserade, vilket ger dig som kund en extra trygghet vid våtrumsarbete.

Historia

Vi är stolta över att vara ett familjeföretag. Företaget startades 1991 av Bo Jonsson och sonen Patrik. Sedan 2007 driver Patrik firman utan sin far, men tillsammans med sambon Carina (Nina), som arbetar med företagets administrativa del. Företaget har idag 24 anställda. Vårt kontor finns i Eskilstuna, i det så kallade ”Johnsonhuset”. Vi arbetar främst lokalt inom Mälardalens område mot privat- och företagskunder. År 2012 blev vi utsedda till Årets Företagare i Eskilstuna och året därpå blev vi även Årets Företagare i Södermanland. År 2011 och 2013 var vi ett av Sveriges Gasellföretag.

Om samarbetet med AChoice

Samarbetet med AChoice ser vi som en positiv utveckling av vårt företag. Det känns helt rätt att arbeta med klimatsmarta, hållbara och energieffektiva byggmaterial. Att byggsystemet dessutom är flexibelt innebär att du som kund får en möjlighet att få ditt unika hus i sten, som du själv kan utforma digitalt eller med hjälp av arkitekt.

Entreprenadområde

Södermanland och angränsade kommuner.

Vi bygger i det grönmarkerade området

Här bygger vi i Södermanland

Eskilstuna, Västerås, Hallstahammar, Köping, Arboga, Örebro, Vingåker, Katrineholm, Flen, Gnesta, Södertälje, Strängnäs, Enköping.

Patrik Jonsson

Patrik Jonsson

VD / Ägare

Mail: putte@johnsonbygg.se
Tel: 070-65 39 100

 

Såhär går det till att bygga hus med AChoice

Här kan du ta del av hur processen att bygga hus går till och vad du ska tänka på. Steg för steg, från idé till inflyttningsklart hus.

Redo att förverkliga
dina drömmar?