Tomt till salu på Hovdalavägen 116A i Hässleholm – såld

Nu har du chans att köpa en tomt på perfekt läge vid Finjasjön i Hässleholm och bygga ditt stenhus. Från din trädgård kan du via en stig ta dig direkt ner till sjön och njuta av den fantastiska naturen runtomkring. Här har AChoice arkitekt ritat in ett hus som optimalt nyttjar tomtens kvalitéer. Ett enplanshus i vinkel på 160 kvadratmeter med 3 sovrum som är placerat mitt på tomten med trädgårdsytan mot sydväst och Finjasjön.

Husets moderna uttryck är inspirerat ur populärkulturen. Fönstersättningen är lekfull som anpassar sig efter rummens förutsättningar. Husets vinkel bildar en naturlig uteplats som skyddar mot insyn, väder och vind.

Du stiger in i huset och möts av lång siktlinje som går genom den ljusa hallen och långt in i huset. Sovrummen är belägna i den ena vinkeln i norr med utsikt i söder mot trädgården. Du har uppsikt över entré och gata från köket och vardagsrummet samtidigt som den öppna planlösningen vänder sig mot trädgården och sjön.

Adress
Hovdalavägen 116 A

Tomtens storlek

1 118 kvm

Tomtens pris
900 000 kr, exkl anslutningsavgifter för vatten, avlopp, el och fiber. Inkl geoteknisk undersökning

Husets pris
4 250 000 kr inkl totalentreprenad

Övrigt
Tomten förmedlas av fastighetsmäklaren. Husleverantören är AChoice. Ett entreprenadavtal tecknas enligt ABS 18 med totalentreprenören. Entreprenören har ansvar för entreprenaden. När avtalen är tecknade finns det möjlighet att påverka husets utformning interiört och exteriört. Mer information fås av Fastighetsbyrån

Kontakt Fastighetsbyrån
Johan Nilsson, fastighetsmäklare Fastighetsbyrån
Tel: 0708-284425
Mail: johan.nilsson@fastighetsbyran.se

Fakta om tomten

Ort: Hässleholm
Adress: Hovdalavägen 116 A
Antal: 1
Storlek: 1 118 kvm
Pris: 900 000 kr, 5 150 000 kr inkl hus.

Intressanmälan