Minimalistisk 04

Fakta om huset

Hustyp: 1-planshus
Form: Förskjutet hus
Stil: Mininalistisk
Takform: Platt tak
Boyta: 143 kvm
Sovrum: 5 st
Pris: 4 479 741 kr
Modell: Minimalistisk 04

Minimalistisk 04

Enplanshus – Stenhus – 143 m² – 5 sovrum

Den förskjutna formen på enplanshuset med sina 143 kvadratmeter ger möjlighet till spännande planlösning. Både på in- och utsidan. När du stiger in i huset välkomnas du av en generös öppen yta – husets hjärta. Köket, matplatsen och allrummet som smälter samman ger gott om utrymme för umgänge. Vuxenavdelningen är placerad i ena delen av huset med ett stort lyxigt sovrum och klädkammare. Alldeles intill finns ett stort badrum och en rymlig tvättstuga. I den andra delen av huset finns tillgång till fyra sovrum och även här ett badrum. Det minsta sovrummet kan med fördel göras om till ett arbetsrum. Husets förskjutna form skapar möjligheter för en intressant trädgård med en mångfald av platser och sollägen, och passar väl på de flesta tomter.

Den minimalistiska husstilen

Den här stilen är för dig som förenklar vardagen, skalar av krusidullerna, men gärna slår dig ner i en designklassiker vid dagens slut. Med en stram repetition av vertikala fönster skapar det här huset ett samtida uttryck. Stilen funkar bäst med en stram geometrisk form på huset, antingen som en enkel länga eller med förskjutna delar, men även ett L-format hus blir väldigt stiligt.

Psst – du vet väl att…
… när du bygger hus med AChoice så kan du ändra planlösning och välja stil precis som du vill ha det. Ändra i Planlösaren och se prisindikation direkt – inkl. totalentreprenad. Vill du ha hjälp av arkitekt direkt så är det bara att kontakta oss. Det ingår.

3D modell enplanshus 143 kvadratmeter

Samma planlösning annan färgsättning

3 D modell

Husinspiration

Sorry, No posts.

Boka möte

AChoice AB, Kungsgatan 6, 211 49 Malmö
Ring 010-188 39 99 eller fyll i formulär nedan.


Bygg online - PLANLÖSAREN

Boka möte

Maila oss

Kontakta oss