Traditionell 04

Fakta om huset

Hustyp: 1-planshus
Form: Förskjutet hus
Stil: Traditionell
Takform: Sadeltak
Boyta: 218 kvm
Sovrum: 5-6 st
Pris: 6 203 229 kr
Modell: Traditionell 04

Traditionell 04

Enplanshus 218 kvadratmeter – 5-6 sovrum

Ett perfekt hus för den stora aktiva familjen. Här finns plats för arbete, matlagning och aktiviteter som pågår samtidigt utan krockar. De två flyglarna skapar ett vackert symmetriskt hus med en fantastisk innergård.

När du kliver in genom ytterdörren möts du av en praktisk hall och möjlighet till förvaring. Det finns två tydliga sociala ytor i huset som är avskilda för att olika aktiviteter ska kunna ske samtidigt. Kanske har du bjudit hem kollegorna för lite matlagning och snack samtidigt som tonårsbarnen har tv-spelskväll med kompisarna? I det här huset behöver ni inte kompromissa.

Rundgången i husets centrum gör att huset upplevs större.

Den traditionella husstilen

Är du lite romantiskt lagd så är denna husstil något för dig. De älskade stenvillorna från tiden runt sekelskiftet har inspirerat dessa hus. Ljuset strilar rofyllt in genom klassiska flaggfönster där de spröjsade fönstren adderar ett charmigt uttryck. Här kan du läsa mer om våra traditionella hus.

Psst – du vet väl att…
… när du bygger hus med AChoice så kan du bygga din planlösning, välja stil och färg precis som du vill ha det. Ändra i Planlösaren och se prisindikation direkt – inklusive totalentreprenad. Vill du rita med hjälp av arkitekt så är det bara att kontakta oss. Det ingår.

3D modell enplanhus 218 kvadratmeter

Samma hus i annan kulör

Bygg vidare i Planlösaren

Bygg vidare i Planlösaren

Husinspiration

Sorry, No posts.

Boka möte

AChoice AB, Kungsgatan 6, 211 49 Malmö
Ring 010-188 39 99 eller fyll i formulär nedan.


Bygg online - PLANLÖSAREN

Boka möte

Maila oss

Kontakta oss