Minimalistisk 02

Fakta om huset

Hustyp: 1-planshus
Form: Förskjutet hus
Stil: Mininalistisk
Takform: Pulpettak
Boyta: 181 kvm
Sovrum: 4-5 st
Pris: 5 354 925 kr
Modell: Minimalistisk 02

Minimalistisk 02

Enplanshus | Stenhus | 181 m² | 4-5 sovrum

Älskar du solen? Då är det här huset rätt för dig. Husets U-form ger dig möjlighet att fånga in solen och skapa en varm och vindstilla uteplats.

När du stiger in i detta hus möts du av en praktisk hall där du enkelt kan gömma undan jackor och skor för att sedan kliva in i husets hjärta där det sociala livet får ta plats. Här finns ett öppet kök med en generös köksö och gott om plats att duka upp för både vardag och fest. Det angränsade allrummet är perfekt när du vill dra dig undan och sjunka ner i soffan för att slappna av, kanske läsa en bok eller kolla på favoritfilmen. Vid behov kan allrumet enkelt göras om till ett extra sovrum.

I den högra flygeln finns flera sovrum som kan fungera som hemmakontor, barnrum, hemmagym eller vad just du har behov av.

Den minimalistiska husstilen

Den minimalistiska stilen har en avskalad arkitektur med en stram repetition av vertikala fönster som skapar ett samtida uttryck. Här finns inga onödiga detaljer såsom takfot eller fasadutsmyckning. Här kan du läsa om vår minimalistiska husstil.

Psst – du vet väl att…
… när du bygger hus med AChoice så kan du bygga din planlösning, välja stil och färg precis som du vill ha det. Ändra i Planlösaren och se prisindikation direkt – inklusive totalentreprenad. Vill du rita med hjälp av arkitekt så är det bara att kontakta oss. Det ingår.

3D modell enplanshus 181 kvadratmeter minimalistisk stil

Samma hus andra kulörer

Husinspiration

Sorry, No posts.

Boka möte

AChoice AB, Kungsgatan 6, 211 49 Malmö
Ring 010-188 39 99 eller fyll i formulär nedan.


Bygg online - PLANLÖSAREN

Boka möte

Maila oss

Kontakta oss