Traditionell 03

Fakta om huset

Hustyp: 1-planshus
Form: Rakt hus
Stil: Traditionell
Takform: Sadeltak
Boyta: 114 kvm
Sovrum: 3 st
Pris: 3 979 218 kr
Modell: Traditionell 03

Traditionell 03

Enplanshus – Stenhus – 114 m² – 3 sovrum

En klassisk länga som för tankarna till landsbygdens traditionella arkitektur. Med ett centralt placerat kök och vardagsrum bjuder huset in till umgänge. Trots de få kvadratmetrarna är det lätt att duka långbord och bjuda på storkalas. I anslutning till de mindre sovrummen finns ett avskilt allrum som kan fungera som en lekzon eller hemmakontor. Det stora sovrummet erbjuder ett badrum och klädkammare en suite. Ett fint litet funktionellt hus som funkar utmärkt att bygga till i senare skede om familjen och behoven växer.

Med sin enkla raka form passar det här huset på de flesta tomter och kan placeras antingen med långsida eller gavel mot vägen. Tänk på att fasaden öppnar upp sig mest mot baksidan, så troligtvis vill du ha den mot söder eller väster för att fånga kvällssolen.

Den traditionella husstilen

Är du lite åt det romantiska hållet så är det här husstilen för dig. En älskad favorit där inspirationen är hämtad från sekelskiftshus. Här strilar ljuset rofyllt in genom de klassiska flaggfönstern och vackra spröjsade fönster förhöjer den charmiga känslan som huset ger. Läs mer om den traditionella husstilen.

Psst – du vet väl att…
… när du bygger hus med AChoice så kan du bygga din planlösning, välja stil och färg precis som du vill ha det. Ändra i Planlösaren och se prisindikation direkt – inklusive totalentreprenad. Vill du rita med hjälp av arkitekt så är det bara att kontakta oss. Det ingår.

3 D modell

3 D modell

Traditionell 03 enplanshus AChoice
Enplanshus med sadeltak. Rödbrun fasad, svarta takpannor, gula fönster och gul dörr.
Traditionell03-AChoice-stenhus
Samma hus med Plåttak. Klicka här för att rita vidare i Planlösaren.

Husinspiration

Sorry, No posts.

Boka möte

AChoice AB, Kungsgatan 6, 211 49 Malmö
Ring 010-188 39 99 eller fyll i formulär nedan.


Bygg online - PLANLÖSAREN

Boka möte

Maila oss

Kontakta oss