Modern 01

Fakta om huset

Hustyp: 1,5-planshus
Form: Rakt hus
Stil: Modern
Takform: Sadeltak
Boyta: 165 kvm
Sovrum: 4-5 st
Pris: 4 596 589 kr
Modell: Modern 01

Modern 01

1,5-planshus – Stenhus – 165 m² 4-5 sovrum

Smarta kvadratmeter i 1,5-plan. Detta stilrena raka hus har gott om plats för hela familjen. Här kan du välja om du vill ha köket i en öppen planlösning med en köksö eller ett mer slutet kök. I markplan finns ett avskilt sovrum som passar utmärkt till tonåringen där allrummet intill kan nyttjas som ett vardagsrum för vänner på besök. Detta är även en perfekt plats för hemmakontoret. På övre plan finns tre rymliga sovrum och ett allrum. Vid behov kan allrummet göras om till extra sovrum.

Våra moderna hus

Det här huset är för dig som vågar sticka ut. Huset har ett modernt uttryck med en unik och oregelbunden fönstersättning som anpassar sig efter rummets och omgivningens förutsättningar. Arkitekturen har hämtat inspiration från populärkulturen. Lekfullheten ger den personlighet som får skina. Läs mer om den moderna stilen här.

Psst – du vet väl att…
… när du bygger hus med AChoice så kan du ändra planlösning och välja stil precis som du vill ha det. Ändra i Planlösaren och se prisindikation direkt – inkl. totalentreprenad. Vill du ha hjälp av arkitekt direkt så är det bara att kontakta oss. Det ingår.

3 D modell

3D modell 1,5-planshus i modern stil 165 kvadratmeter

Husinspiration

Sorry, No posts.

Boka möte

AChoice AB, Kungsgatan 6, 211 49 Malmö
Ring 010-188 39 99 eller fyll i formulär nedan.


Bygg online - PLANLÖSAREN

Boka möte

Maila oss

Kontakta oss