Modern 02

Fakta om huset

Hustyp: 1,5-planshus
Form: Vinkelhus
Stil: Modern
Takform: Sadeltak
Boyta: 167 kvm
Sovrum: 3-5 st
Pris: 4 788 943 kr
Modell: Modern 02

Modern 02

1,5-planshus – Stenhus – 167 m² – 3-5 sovrum

Ett charmigt hus med många möjligheter. Ett hus som passar den aktiva familjen med behov av mycket förvaring. När du stiger in i huset får du en fin siktlinje enda ut i trädgården. Du möts av en stor och rymlig entré där det finns gott om plats att ställa undan saker för att få hemmet att kännas fritt och fräscht. Från hallen kommer du vidare in i ett härligt öppet socialt rum med utsikt mot trädgården. Här har du ett angränsande kök där du kan välja att öppna upp väggen mot vardagsrummet och dela av med en köksö, eller ha det avskilt. Här har du även ett stort sovrum med rymlig klädkammare.

På plan två har du möjlighet att skapa ytterligare sovrum om de två inte räcker till, ett arbetsrum eller walk-in-closet. Du bestämmer vad som passar ditt liv bäst. Med sitt lilla fotavtryck passar huset väl på den lilla tomten.

Våra moderna hus

Det här huset är för dig som vågar sticka ut. Huset har ett modernt uttryck med en unik och oregelbunden fönstersättning som anpassar sig efter rummets och omgivningens förutsättningar. Arkitekturen har hämtat inspiration från populärkulturen. Lekfullheten ger den personlighet som får skina. Läs mer om den moderna stilen här.

Psst – du vet väl att…
… när du bygger hus med AChoice så kan du bygga din planlösning, välja stil och färg precis som du vill ha det. Ändra i Planlösaren och se prisindikation direkt – inklusive totalentreprenad. Vill du rita med hjälp av arkitekt så är det bara att kontakta oss. Det ingår.

3D modell 1,5-planshus Modern 02, 167 kvadratmeter

Samma hus annan kulör

1,5-planshus Modern 02 B AChoice stenhus

Husinspiration

Sorry, No posts.

Boka möte

AChoice AB, Kungsgatan 6, 211 49 Malmö
Ring 010-188 39 99 eller fyll i formulär nedan.


Bygg online - PLANLÖSAREN

Boka möte

Maila oss

Kontakta oss