Funkis 02

Fakta om huset

Hustyp: 1-planshus
Form: Vinkelhus
Stil: Funkis
Takform: Platt tak
Boyta: 153 kvm
Sovrum: 3-4 st
Pris: 4 699 307 kr
Modell: Funkis 02

Funkis 02

Enplanshus – Stenhus i vinkel – 153 m² – 3-4 sovrum

Huset har en funktionell planlösning med tydlig indelning mellan gemensamma ytor och mer privata delar. Vinkelformen skapar en naturlig uteplats som det är enkelt att nå oavsett var i huset du befinner dig. Det här är huset för dig som gillar att umgås, och gärna har vänner över på middag. Ett mer avskilt allrum i ena vinkeln passar perfekt för tv-soffan eller barnens legobyggen, men kan också enkelt byggas om till ett extra sovrum eller hemmakontor.

Med sin L-form passar huset utmärkt för lägen där man vill skärma av, eller skapa lite extra avskildhet från omgivningen. Vinkelhuset skapar möjlighet för en fin terrass i lä om du har ett söder-/västerläge på tomten som du vill utnyttja till max.

Funkis vinkelhus – den tidlösa husstilen

Hus i funkisstil är en tidlös husstil som alltid känns modern. I ett funkishus är funktionen i centrum men även ljus och rymd. Fönster får gärna vara oregelbundet placerade men får ge mycket ljusinsläpp. Läs mer om funkisstilen här.

Psst – du vet väl att…
… när du bygger hus med AChoice så kan du bygga din planlösning, välja stil och färg precis som du vill ha det. Ändra i Planlösaren och se prisindikation direkt – inklusive totalentreprenad. Vill du rita med hjälp av arkitekt så är det bara att kontakta oss. Det ingår.

3D modell enplans vinkelhus i funkisstil 153 kvadratmeter

Samma hus med pulpettak

Enplanshus Funkis 02 med pulpettak
Fortsätt rita i Planlösaren

3 D modell

Ett fint vitt vinkelhus i funkisstil med pulpettak på 153 kvm, AChoice stenhus
Fortsätt rita i Planlösaren

Husinspiration

Sorry, No posts.

Boka möte

AChoice AB, Kungsgatan 6, 211 49 Malmö
Ring 010-188 39 99 eller fyll i formulär nedan.


Bygg online - PLANLÖSAREN

Boka möte

Maila oss

Kontakta oss