Funkis 01

Fakta om huset

Hustyp: 1-planshus
Form: Vinkelhus
Stil: Funkis
Takform: Platt tak
Boyta: 153 kvm
Sovrum: 3-4 st
Pris: 4 703 119 kr
Modell: Funkis 01

Funkis 01

Enplanshus – Stenhus i vinkel – 153 m² – 3-4 sovrum

Huset har en praktisk planlösning med tydlig fördelning mellan sociala och privata delar. I ett vinkelhus skapas en naturlig uteplats som här är enkel att nå oavsett var i huset du befinner dig. Det här är huset för dig som gillar att umgås, och gärna har vänner över på middag. Ett mer avskilt allrum i sovrumsdelen passar perfekt för tv-soffan eller barnens legobyggen, men kan också enkelt byggas om till ett till sovrum eller arbetsrum.

Med sin L-form passar huset utmärkt för lägen där man vill skärma av, eller skapa lite extra avskildhet från omgivningen. Vinkelformen skapar möjligheten för en fin terrass i lä om du har ett söder-/västerläge på tomten som du vill utnyttja till max.

Funkishus – den tidlösa husstilen

Den här stilen är för dig som uppskattar enkelhet. Här finns inga onödiga detaljer som pryder huset. I ett funkishus är det viktigt med ljus och rymd där tyngdlöshet får ta plats. Läs mer om våra funkishus här.

Psst – du vet väl att…
… när du bygger hus med AChoice så kan du bygga din planlösning, välja stil och färg precis som du vill ha det. Ändra i Planlösaren och se prisindikation direkt – inklusive totalentreprenad. Vill du rita med hjälp av arkitekt så är det bara att kontakta oss. Det ingår.

Samma planlösning annan husstil

3 D modell

3D modell enplans funkishus 153 kvadratmeter

Husinspiration

Sorry, No posts.

Boka möte

AChoice AB, Kungsgatan 6, 211 49 Malmö
Ring 010-188 39 99 eller fyll i formulär nedan.


Bygg online - PLANLÖSAREN

Boka möte

Maila oss

Kontakta oss